ΤΟ 2017 ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΩΡΑ

Κατηγορία: Latest
Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2017
Γράφτηκε από τον/την Super User Εμφανίσεις: 1945

  1. Με την εκτύπωση οποιασδήποτε ποσότητας επαγγελματικών καρτών θα παραλαμβάνετε με τις κάρτες σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και το εκπτωτικό κουπόνι των 10 ευρώ για μειωμένα ασφάλιστρα στο αυτοκίνητό σας από την ασφαλιστική συνεργάτη μας DIANA στο 6μηνο ή ετήσιο συμβόλαιο που θα συνάψετε. (Πληροφορίες στον τιμοκατάλογο των καρτών)
  2. Με την εκτύπωση οποιουδήποτε εντύπου από 5.000 τεμάχια και άνω θα παραλαμβάνεται με τα έντυπά σας τόσο το εκπτωτικό κουπόνι των 10 ευρώ για την ασφαλιστική DIANA, όσο και την δωροεπιταγή των 10 ευρώ για εξαργύρωση στο ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ στον ΠΕΡΙΣΣΟ εντελώς δωρεάν σε ισόποσα προϊόντα ή αφαιρετικά από τον λογαριασμό σας. (Πληροφορίες στον τιμοκατάλογο των εντύπων)
  3. Με οποιαδήποτε εκτύπωση άνω των 200 ευρώ με μια παραγγελία σας είτε αθροιστικά το 2017, εκτός από το εκπτωτικό κουπόνι των 10 ευρώ για το ασφάλιστρό σας στη DIANA και την δωροεπιταγή σας των 10 ευρώ στο ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ θα παραλαμβάνετε με την παραγγελία σας και τον μοναδικό προσωπικό κωδικό για εντελώς δωρεάν μιας ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ σε κάθε ολική αντικατάσταση κουφωμάτων από την KATASKEVASTIKH.GR (Πληροφορίες στον τιμοκατάλογο με τα Folders)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ-ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΕΙΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ.

Εσείς τι δώρο θα πάρετε για τα 15 μας χρόνια;

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θελήσετε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.