Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία DOYREIOS IPPOS δραστηριοποιείται τα τελευταια 10 χρόνια στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, επιτυγχάνοντας μια άψογη πορεία κατακτώντας καθημερινά όλο και μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής αγοράς, με την ποιότητα, την ταχύτητα, την υπευθυνότητα, την ποικιλία και την εξυπηρέτηση σε κάθε μορφή δυσκολίας των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύτηκαν σήμερα, στις δυσκολότερες συνθήκες της αγοράς.

 

Και αυτό γιατί η κάθε μία επιχείρηση δεν είναι για εμάς ένας απλός πελάτης αλλά ένας ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ μας που δεν παραμερίζετε με την παράδοση της παραγγελίας του. Γνωρίζοντας τη δύναμη της έντυπης διαφήμισης, καθώς αυτός είναι ένας βασικός τρόπος και της δικής μας προώθησης, σας προσφέρει ολοκληρωμένη εργασία καλύπτοντας όλο το φάσμα των προεκτυπωτικών και εκτυπωτικών εργασιών με μία ευρεία γκάμα διαφημιστικών εφαρμογών, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Το δημιουργικό της τμήμα σας παρέχει ποικιλία προτάσεων γρήγορα και υπεύθυνα, προτείνοντας πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες, ικανές για την ανάδειξη της επιχείρησή σας και των προϊόντων της. Τα σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης και τα εκτυπωτικά μηχανήματα Offset που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πείρα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για το αρτιότερο αποτέλεσμα, προβολής της επιχείρησή σας.

 

Και επειδή ο χρόνος σήμερα είναι πολυτιμότερος από ποτέ ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες σας και να βρούμε την βέλτιστη λύση για την περίπτωση της κάθε ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θελήσετε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.